"Ovaj sajt je rezultat sistema i vremena u kome živimo, kao i potrebe građana za informisanjem" - BEZ CENZURE

Šefov dupelizac (pardon) - Poltron

Šefov dupelizac (pardon) - Poltron

/ petak, 06 septembar 2019 17:01

"Ološ, bitanga, najveći šljam na kugli zemaljskoj ! Jedan od najpodlijih, a svakako i najobojenijih ljudi koji postoje. A nažalost, sve ih je više. Nemaju ni trunku dostojanstva, ponosa da se pravedno izbore za ono za šta se zalažu, već pokušavaju da uspeju lakšim putem, ukaljanog obraza i neoznojenog čela. Bilo da se radi o najobičnijim stvarima, ili pak o životnim pitanjima, njegov mozak je isprogramiran da ne razmišlja standardno, već da u svakoj mogućoj situaciji gleda u koju rupu da uđe, naravno onom većom glavom. Nebitno da li će i koliko da se sroza u očima onih koje želi da impresionira, i da ispadne smešan svima koji se trenutno nalaze u njegovoj blizini, spreman je na sve, dok još iole postoji šansa za njegovu pobedu.

Mogu se sresti svakodnevno. Još od detinjstva se izdvajaju kao mutniji, bilo u školi, gde jedini znaju da je rođendan profesorki koja treba da im popravi ocenu, pa se slučajno sete da kupe bombonjeru, ili pak zloupotrebe nečiju dobrotu kako bi prigrabili sebi boljitak.

Jedno je sigurno, ne odustaju! Pokušaće na najljigavije načine da dođu do vas, ako im nešto treba, neće ih sprečiti ni savest, koju verovatno ni nemaju, ni ismevanje ostatka prisutnih. Ispašće smešni, popišani, obeleženi za "vjek i vjekova", ali i zadovoljni, jer su došli do cilja. Do sledeće prilike. Naravno, sledeća situacija će biti još evidentnija, oni još očigledniji u svom moljakanju, ali ne odustaju. Čak ni kad im samo cipele iz dupeta vire. Zašto pokušati pošteno? Ko je još video vajdu od poštenog rada. To samo budale pokušavaju. Zar nije lakše spopadati nekoga da vam "učini". Dajući mu prividnu sigurnost da ste mu prijatelj, a ne neko ko će ga izmusti dok može, i na kraju se pokupiti i otići kao najveća kurva. Mada od kurve ipak znate šta da očekujete.

Uvek raspoloženi u vašem društvu, cerekaju se kao ludi na brašno na svaku vašu izvalu, polako zadobijajući vaše poverenje. I nikad vam neće reći šta im treba. Svojim postupcima, nekad i jadanjem spontano će vas dovesti do zaključka. Makar im opsovali prvi red na sahrani, neće ni pomisliti da vam nešto otvoreno kažu, ili bar uzvrate. Radije bi progutao i kilo šlajmare - tuđe. Ukratko, bešte od njih m... im licemernu".  ( preuzeto iz "Vukajlija")

Naredni video zapis nikako ne možemo dovesti u vezu sa gore navedenim tekstom ! Primer iz naše sredine, po našem mišljenju, pre pripisujemo očaranošću jednog zaposlenog prema svome direktoru. Očaranost ne mora da znači poltronstvo, može da znači mnogo što - šta drugo, pogledajmo prilog ...

- (otvori ovaj link)... https://youtu.be/GyGz_OuedEQ

         "Bezcenzure.info"

 

Please publish modules in offcanvas position.