"Ovaj sajt je rezultat sistema i vremena u kome živimo, kao i potrebe građana za informisanjem" - BEZ CENZURE

Srbobran bez straha, DAN 6

Srbobran bez straha, DAN 6

/ nedelja, 17 mart 2019 14:02

Šesti put po redu svoje nezadovoljstvo je izrazilo nekoliko stotina nezadovoljnih građana opštine Srbobran. Građani su svoj bunt protiv opštinskog rukovodstva, kao i protiv predsednika opštine Srbobran iskazali i ove subote 16.03.2019. godine sa početkom u 18h, te su nakon govora planiranih govornika krenuli put šetnje srbobranskim ulicama. Sve prisutne je pozdravio moderator skupa "#1 od 5miliona" Vladimir Mudrinski ... ... koji se zahvalio hrabrim sugrađanima koji su i ove subote izašli na Trg slobode pored svih pretnji kojima su izloženi od strane opštinskog rukovodstva. U uvodnom delu protesta gospodin Mudrinski je obavestio okupljene da su proteklih dana funkcioneri SNS iz Srbobrana i Bečeja, kao i sam predsednik Radivoj Paroški, pokušali da izvrše pritisak, da vrbuju četvoro odbornika opozicije, sa namerom da ih ucenama i obećanjima pridobiju u svoje redove. Po rečima Mudrinskog, na razgovore su pozvani Rajko Đurić i Dragan Ornjakov, odbornici GG "Branko Gajin", i dve samostalne odbornice Svetlana Đorđin i Milana Gajinov. Niko od pomenutih odbornika nije podlegao pritiscima, ostali su verni sebi i "Sporazumu sa narodom" koji su potpisali. Moderator je najavio i govornike na ovom skupu, a to su Nenad Babin iz Srbobrana, član "jedan od pet miliona", i gošću srbobranskog protesta - student aktivista organizacije "Protiv diktature" gospođica Tijana Hegić iz Beograda.

    "Bezcenzure.info" je tom prilikom zabeležio ...

- (otvori ovaj link)  https://youtu.be/D5TvrZxp5VI 

Po završetku izlaganja Tijane i Nenada moderator protesta Vladimir Mudrinski je istakao da u ranijih nekoliko subota građani opštine Srbobram su bili obavešteni od strane mnogih govornika o mnogim štetnim postupciuma aktuelne napredne vlasti. Sa tim u vezi su okupljeni građani sa ovog skupa uputili zahteve opštinskom rukovodstvu koji glase :

1. Da predsednik opštine Srbobran Radivoj Paroški podnese ostavku zbog sramne izjave "da u Srbobranu nema kvalitetnih kadrova", zbog zapošljavanja ljudi iz drugih sredina, a ne iz Srbobrana.

2. Da predsednica Skupštine opštine Srbobran Milena Alargić podnese ostavku zbog "siledžijskog" i nedemokratskog načina vođenja sednica skupštine, zbog čega su odbornici opozicije napustili rad sednica skupštine.

3. Da članovi Opštinskog veća Dr Ilija Gazepov i Đorđe Džekov podnesu ostavke zbog otvorenog sukoba interesa u kojima vrše novčane transakcije sa opštinom Srbobran.

 Pozivamo predstavnike SPS, SVM i GG "Zoran Dudvarski" da prestanu da budu koalicioni partneri ovoj vlasti koja donosi katastrofalno loše odluke po građane opštine Srbobran.

Posle javno iznešenih zahteva okupljeni građani su krenuli u protestnu šetnju.

     " Bezcenzure.info " 

 

 

  

Please publish modules in offcanvas position.