"Ovaj sajt je rezultat sistema i vremena u kome živimo, kao i potrebe građana za informisanjem" - BEZ CENZURE

All inclusive BOTOMORE

All inclusive BOTOMORE

/ utorak, 21 avgust 2018 14:23

Nakon ostvarenih "izuzetno dobrih" rezultata na nedavnim izborima za Savet MZ opstine Srbobran, iz nasih izvora "bezcenzure.info" saznaje da su pojedini clanovi i simpatizeri SNS koji su pokazali izuzetne zasluge u ovom uspehu - NAGRADJENI ! Nagradjeni su sa LETOVANJEM u srbobranskom odmaralistu u Sutomoru. Nemamo nameru da budemo lazno skromni, ali je "bezcenzure.info" jedini na adekvatan nacin ispratio nase zasluzne sugradjane na desetodnevni odmor i uz ovaj izvestaj im zelimo lep i bezbrizan provod.Evo kako je izgledalo raspolozenje pred polazak ...

Iz izvora SNS dostavljamo vam na uvid spisak prvopozivaca ( najzasluznijih ) koji su po nasim informacijama, a po kriterijumu SNS, ostvarili pravo da u prvoj turi otputuju na more. Misljenja smo da je desetodnevno letovanje kao i troskove puta sponzorisala ( platila ) opstina Srbobran, a pri tome su ostvarili pravo da povedu i clanove svojih porodica. Predstavljamo vam spisak putnika  koji su 19.08.2018. u prvoj turi odputovali put Sutomora. 

1. Danica Dinjaski

2. Aleksa Aleksijevic

3. Dejana Aleksijevic

4. Strahinja Aleksijevic

5. Natasa Miletic

6. Marijana Ajdukovic

7. Ljiljana Markovic

8. M.A. 

9. Danijela Ilic

10. Jelena Gaspar

11. M.I. 

12. Slavica Spajic

13. Zeljka Milanovic

14. Dragan Milanovic

15. Gojko Milanovic

16. Milica Milanovic

17. Biljana Bajic

18. Predrag Bajic

19. Milan Bajic

20. Natasa Alargic

21. Mira Djuric

22. Jelena Antic

23. Andreja Savic

24. Milan Srdanovic

25. Slavoljub Tesanovic

26. Melita Molnar

27. Nicetin Aleksandra

28. Nicetin Anastasija

29. Aleksandra Bajac

30. Ivana Krezovic

31.Ruzica Micic

32. Ivana Stanojev

"Bezcenzure.info" saznaje da su nasi sugradjani dobro doputovali i da su se smestili u vec rezervisane sobe. Ako sva ova letovanja budu na vreme otplacena ( do isteka 2018 god.) uz sve pripadajuce fakture koriscenja smestaja i restorana za ishranu, onda nas raduje organizovanost predsednika Radivoja Paroskog i SNS u cilju popunjavanja kapaciteta srbobranskog odmaralista. U koliko je SNS i rukovodstvo opstine Srbobran odlucilo da izmedju ostalih pocaste i svoje aktiviste jednim besplatnim letovanjem mi poreski obveznici smo opet srecni, jer to znaci da je vec ostvarena planirana dobit odmaralista ako su u jeku turisticke sezone uspeli da naprave prostor i za besplatna letovanja zasluznim pojedincima. Ako nije ni jedno ni drugo, tada iz  onog treceg ume da nastane veliki problem. U ranijem tekstu pod naslovom "Ugovor o zakupu" kritikovali smo ne postovanje tacaka ugovora o koriscenju iznajmljenog poslovnog prostora od strane zakupca, jer se zakupac ne pridrzava obavezujuce delatnosti iz ugovora u iznajmljenim lokalima srbobranskog odmaralista. Culi smo tada od predsednika Radivoja Paroskog da ce zakupac izvrsiti promenu svoje delatnosti u kratkom vremenskom roku i time ispuniti sve klauzule ugovora o zakupu poslovnog prostora. Proslo je godinu dana a delatnost u ovim objektima ostala je NEPROMENJENA. Zasto se na tome ne insistira, i zasto se to dozvoljava, verovatno dobar razlog ima predsednik Radivoj Paroski. Da bi turisticka ponuda nasim "zasluznim" sugradjanima bila kompletna predstavljamo vam i dodatni sadrzaj u sklopu naseg odmaralista..

.

Sve u svemu lepo vreme, mirno more, dobar smestaj sa ishranom jesu preduslovi za kvalitetan odmor. Nemamo nameru da bilo kome kvarimo destinacijski dozivljaj ali skrecemo paznju "nagradjenima" da po povratku kuci dobro provere svoj status privilegovanog turiste, jer moraju znati da sve to sto oni na odmoru koriste neko mora i da plati. "Bezcenzure.info" pratice u narednom periodu da li je ,kada, i ko je platio usluge ovog letovanja. Ovi izuzetno zanimljivi turisti moraju znati da ce svako probijanje roka za placanje ( do 31.12.2018.god.) podrazumevati naplatu glavnice sa svom pripadajucom zateznom kamatom bez mogucnosti odplate na vise rata. Kao odgovorni gradjani u ovoj nameri cemo istrajati jer ne zelimo da dozvolimo da troskove ovakvih turista neko iz vlasti prebaci na ledja gradjana koji ovu "privilegiju" nisu mogli koristiti. 

Please publish modules in offcanvas position.