"Ovaj sajt je rezultat sistema i vremena u kome živimo, kao i potrebe građana za informisanjem" - BEZ CENZURE

Šimpraga (još jedan u nizu) u sukobu interesa

Šimpraga (još jedan u nizu) u sukobu interesa

/ nedelja, 13 oktobar 2019 16:14

Todor Šimpraga u SUKOBU INTERESA, potvrđeno je rešenjem "Agencije za borbu protiv korupcije"! Todor Šimpraga je iza Dr.Ilije Gazepova drugi po redu član i funkcioner srbobranskog SNS, kojeg je kao prekšioca zakona definisala Agencija za borbu protiv korupcije. O gospodinu Gazepovom i njegovom primeru kako je dospeo u sukob interesa, pisali smo u ranijem tekstu pod naslovom " Vlast u Srbobranu se oglušuje o zakon ". Ovaj put tema iste Agencije je Šimpraga koji je tokom vršenja javne funkcije člana Veća, u svojstvu zastupnika sportskog udruženja "Apolon", sa predsednikom opštine Srbobran zaključio Ugovor na osnovu kojeg su Udruženju "Apolon", iz budžeta opštine Srbobran isplaćena novčana sredstva u iznosu od 350.000,00 dinara. Todor Šimpraga je povredio Zakon i u delu što je, tokom vršenja javne funkcije člana Veća, u svojstvu direktora "Eko-vet plus" d.o.o. Vrbas sa direktorom JKP "Graditelj", Srbobran zaključio Ugovore o javnoj nabavci, na osnovu kojih su Javno preduzeće i "Eko-vet plus" imali poslovnu saradnju, a da o sukobu interesa koji je Šimpraga imao nije pismeno obavestio Agenciju. O slučaju "Šimpraga" pisalo je i u "VOICE" u tekstu "Vlasnik firme podneo ostavku u Opštinskom veću nakon poziva novinara"...Todor Šimpraga (desno), sa predsednikom opštine Radivojem Paroškim.

Ovo je još jedan primer kako se funkcioneri SNS opštine Srbobran neodgovorno i bahato ponašaju prema građanima naše opštine. Ovde vidimo da neko naše pare deli SAMOM - SEBI ! Pa pogledajmo o čemu se radi ...

Bezcenzure.info iz pouzdanih izvora saznaje da će u narednom periodu slične procedure utvrđivanja odgovornosti pojedinaca biti pokrenute protiv Djordja Džekova i Djordja Debeljačkog.

      "Bezcenzure.info" 

Please publish modules in offcanvas position.